Dessertgruppen meddelar

Hej!
Fick i uppdrag att jag skulle berätta hur det går för oss i dessertboksgruppen.
Vi har hunnit långt! Vi har samlat recept, handlat, bakat, knäppt kort, renskrivit recept, tagit kontakt med tryckeri, gjort en framsida (se bild) och nu håller Annamaria på att redigera alla bilder och sätta ihop bilderna med recepten och när hon är klar så är det bara att skicka iväg allt till tryckeriet.
Det har tagit längre tid än vad vi räknade med. Vi har jobbat ca. 1-2 timmar på några Fredagar och vi gjorde ganska mycket på aktivitetsdagarna vi hade nu i höst. Då bakade vi mest och tog kort på allt vi bakade. Några av oss gick till och med till skolan på höstlovet för att jobba lite mer med det här. Men på något vis så är det som om tiden springer från oss. Den är inte alltid på vår sida. Vi gör allt vi kan för att hinna klart innan jul och vi hoppas verkligen att vi klarar det.
Men som sagt var så har vi kommit en lång väg sen vi först började tänka på hur vi skulle bygga upp boken. Vi har ett tryckeri som är villiga att trycka upp böckerna och Sara Erikssons mamma (Älvdalens utbildningscentrum) har lovat att hjälpa oss genom att sponsra betalningen för tryckningen. Bokia har lovat att vi ska få sälja både dessertboken och kalendern hos dem. När den är klar kommer priset att vara ungefär 100-150 kr styck.
Vi har haft roligt och det är ett bra gäng som vi jobbar med mot det stora målet att komma till Polen, Auschwitz och jag tror att vi kommer att vara där i Maj 2012 om det fortsätter så här.
Ha det bra!
/ Hannah Halvarsson 9D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0